VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK

 

Vásárlás előtt, kérjük, olvassák el figyelmesen a vásárlási tudnivalókat, termék-, és árinformációkat, az áruátvétel, a kiszállítás, a fizetés módjait, a szállítási díjszabást, általános szerződési feltételeket, adatvédelmi előírásainkat. A merlegcimke.hu webáruház vásárlói elfogadják a vásárlási információkban foglaltakat.

Honlapunkon a vásárlás és regisztráció nélküli. Vásárlás leadásához a következő adatok megadása kötelező: számlázási – szállítási információk, adószám, fizetési és szállítási mód, kontaktszemély neve elérhetősége.

A számlázáshoz, az áru kiszállításhoz valamint a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat, információkat, kérjük, pontosan adják meg!

A rendelés elküldése után visszaigazoló e-mail-t küldünk a rendelésről. Ezt kérjük, őrizzék meg!

A kiválasztott terméket honlapunkon, e-mailben ertekesites@merlegcimke.hu, vagy telefonon is megrendelheti információs vonalunkon: +36 70 338 99  65 telefonszámon (munkanapokon 8-16-ig).

Minden esetben a méret és alapanyag megválasztása a megrendelő felelőssége.

Kérjük, hogy megrendelés előtt minden esetben győződjék meg a pontos méret és alapanyag megfelelő megválasztásáról (alapanyag és méret meghatározás), rossz méret és alapanyag választás miatt árut vissza nem veszünk.

Olyan termékek megrendelése esetében, amely a megrendelő személyéhez kötött, illetve amelyet a megrendelő utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, a megrendelő a megrendelés után a rendeléstől nem állhat el, a megrendelt árut köteles átvenni.

 

Termékek, árak:

A honlapon található termékinformációk tájékoztató jellegűek. Amennyiben további kérdései merülnek fel a megvásárolandó termékkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal elérhetőségeinken. A műszaki adatok és az árak változtatásának jogát fenntartjuk.

A képek illusztrációk. A hibákért, elírásokért a honlap üzemeltetője a ( Hunited Bt ) felelősségre nem vonható.

A termékeknél feltüntetett árak forintban (HUF) értendők, nettó árak, azokhoz minden esetben ÁFA költséget számolunk. Ennek mértéke jelenleg 27%.

A szállítási költségek minden esetben külön értendők.
Az akciós árak a raktáron levő készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek.

 

Fizetés:

Személyes átvétel: Készpénzben a Szolgáltató telephelyén vagy a Szolgáltató által megjelölt egyéb helyen történő átvételkor: Az áru átvételekor történő fizetés választása esetén a Megrendelő a Szolgáltató üzlethelységében vagy a Szolgáltató által megjelölt egyéb helyszínen fizeti meg a termék vételárát készpénzben. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Megrendelő a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék átvételekor. A fizetendő díj a termék ellenértékén felül a szállítási költséget is tartalmazza.

Átutalással: Megrendelő a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Megrendelő jogosult a termék általa meghatározott módon történő átvételére.

Fontos: Kérjük, hogy a megrendelés összegét csak számla másolat kiküldése után utalják! Ezt a rendeléskor feltüntetett e-mail címre küldjük el.

A közleményben kérjük, tüntessék fel a számlán szereplő számlaszámot. Amennyiben a termék kiszállítása futárszolgálattal történik, fontos, hogy az átutalás ennek díját is tartalmazza.

A választott fizetés módjáról a megrendelés feladásakor kell nyilatkoznia.

 

Áru átvétel:

A fizetendő díj a termék ellenértékén felül a szállítási költséget is tartalmazza.

(a szállítási díj táblázat alapján)

A beérkezett megrendeléseket e-mailben igazoljuk vissza a várható szállítási határidő és pontos fizetendő összeg megjelölésével

A futár a megadott szállítási címre megkísérli a csomag kézbesítését

A megadott szállítási címen, a megrendelt tételek árának kifizetése (utánvételes vásárlás esetén) után átadja a csomagot.

A vevő köteles az átvételnél a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Kérjük, a csomag sértetlenségét a futárszolgálat munkatársa jelenlétében ellenőrizze!
Ha sérülést lát, kérjük, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot!
Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.
Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni és telefonon sem tud egyeztetni az Önök kapcsolattartójával, akkor a csomagról értesítést hagy és másnap újra megkísérli a kikézbesítést.

 

Szállítási költségek:

A kiszállítással megrendelt termékek esetében szállítási költséget számítunk fel, amely a vásárlót terheli.

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel.

Telephelyünkön történő személyes átvétel esetén nem számítunk fel szállítási díjat.

Ingyenesen kiszállítás vonatkozik azokra a termékekre, amelyeknél ezt külön jelezzük.

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy saját autónk végzi a kézbesítést.

Minden termék esetében a termék súlyától függő szállítási költséget számolunk fel!

Egy csomag maximum 40kg lehet, nagyobb megrendelés esetén a súlykorláttot is figyelembe kell venni.

 

A szállítási költség díjszabása az alábbiak szerint kerül számításra, az árak nettó árak, az Áfát nem tartalmazzák:

 

A termék súlya (kg-tól) Szállítási díj (nettó)
0-3 kg 2 133 Ft
3,1-5 kg 2 256 Ft
5,1-10 kg 2 360 Ft
10,1-20 kg 2 560 Ft
20,1-30 kg 3 475 Ft
30,1-40 kg 3 664 Ft
40,1-50 kg 6 024 Ft
50,1-60 kg 6 224 Ft
60,1-70 kg 7 140 Ft
70,1-80 kg 7 330 Ft
80,1-90 kg 9 690 Ft
90,1-100 kg 9 890 Ft
100,1-110 kg 10 805 Ft
110,1-120 kg 10 994 Ft
120,1-130 kg 13 354 Ft
130,1-140 kg 13 554 Ft
140,1-150 kg 14 470 Ft
150,1-160 kg 14658 Ft